skip to Main Content

El projecte

Aquest és un projecte per transformar la societat des de les persones.

Volem fer difusió de l’educació emocional i fer arribar aquesta disciplina a àmbits tant diversos com les escoles, les empreses, famílies i persones que desitgin millorar el seu benestar i la convivència.

Valorem i agraïm especialment la dedicació dels educadors, pares i mares, mestres i docents amb qui formem comunitat, així com la valentia de les persones que aposten per impulsar la intel.ligència emocional en les empreses i organitzacions.

Els nostres valors

Aquests són els valors que guien la nostra acció, ens inspiren i ens donen força per afrontar els reptes del camí que hem emprès. Procurem passar-ho bé i esperem us arribi la nostra energia positiva!

Volem transformar la societat des de les persones. Viure i educar les emocions per integrar de forma equilibrada el jo, el tu i el nosaltres. Aquesta és la nostra contribució i el sentit del nostre projecte professional.

Treballem amb rigor: basem les nostres activitats en fonamentacions teòriques consolidades que avalen les intervencions i l’enfocament de treball que fem.

Confiem en el procés: desenvolupar competències emocionals és un procés, una carrera de fons on els resultats no són sempre evidents a primera vista. Cal confiar que perseverant, aconseguirem el que ens proposem.

Treballem en xarxa: aconseguir la transformació social que somiem requereix una acció multiplicadora i coordinada amb altres persones i institucions amb qui volem sumar esforços.

Com treballem

L’educació emocional requereix un aprenentatge viu i significatiu, per això oferim espais de formació vivencial on experimentar i sentir.

La millor manera d’aprendre i produir canvis reals és a partir de la vivència, posterior reflexió i aplicació a la pròpia vida. 

Per això incorporem el factor emocional en el procés d’aprenentatge. Per dinamitzar les sessions utilitzem recursos diversos de moviment, corporalitat, programació neurolingüística, rol play, imatges i jocs.

Referents teòrics

Inicialment partim del model del GROP (Bisquerra i Pérez, 2007) i l’enriquim amb altres oreintacions teòriques que, mantenint el rigor, ens ajudin a aconseguir els objectius que busquem.

El model psicopedagògic del GROP, agrupa les competències emocionals en cinc blocs que desenvolupem de forma progressiva: consciència, regulació, autonomia, habilitats socials i habilitats de vida i benestar.

Altres orientacions teòriques amb que treballem són: la comunicació no violenta de Marshall Rosenberg, la progamació neurolingüística, la disciplina positiva de Jane Nelsen i el model PDABullying de la promoció del benestar per a la prevenció de la violència.