skip to Main Content

ESCOLES I LLEURE

Educació emocional i benestar

OBJECTIU

El nostre objectiu és promoure l’educació emocional i el benestar en tota la comunitat educativa: mestres, docents, educadors i alumnes i a ser possible, arribar també a les famílies.

Per això formem mestres d’infantil i primària, docents d’ESO i educadors del lleure, perquè desenvolupin competències emocionals a nivell personal i d’equip, per poder així acompanyar els infants en el coneixement i gestió de les emocions.

COM PODEM AJUDAR-VOS?

Tenim diferents propostes per acompanyar-vos en el procés de canvi personal i que pugueu educar emocionalment els vostres alumnes. En concret oferim:

Programes formatius d’educació emocional per a mestres i educadors durant el curs o en format de curs intensiu (l’oferta és modular i la durada varia entre 8 i 30 hores).

Sessions monogràfiques i tallers amb els educadors i/o amb els grups d’alumnes, segons les necessitats i inquietuds de cada centre.

Formació específica en resolució de conflictes i mediació a través de la comunicació no violenta.

Formació específica en prevenció i detecció de l’assetjament entre iguals.

Acompanyament i assessorament en la la incorporació de programes integrals d’educació emocional al centre.

Assessorament perquè pugueu convalidar els cursos pel pla de formació permanent de professorat i de bonificar-los a través de la Fundae.

Els mestres han de convidar els alumnes a canviar el món.

CÉSAR BONA

QUÈ ENS DIFERENCIA?

L’educació emocional es viu: ens agrada fer sessions vivencials, on aprendrem a partir de l’emoció i iniciarem un procés de transformació personal de l’educador.

Us acompanyem en el procés: facilitem eines i recursos per poder treballar amb els alumnes i us oferim la possibilitat d’acompanyar-vos al posar-ho en pràctica.