skip to Main Content

L’equip

Les qui formem part d’aquest projecte compartim  valors, il.lusions i ens complementem a nivell d’habilitats i coneixements. Creiem que juntes multipliquem els esforços, aportem diversitat i confiem en tenir més impacte.

Eulàlia Cuyàs

Psicòloga i educadora emocional

(Vista per l’Anna) Creadora de E d’emoció perquè més persones puguin gaudir d’una vida equilibrada i feliç i impulsora de “Grow to Flow”, per uns equips de treball més humans i efectius.

És entusiasta i dinamitzadora, gaudeix provant i compartint. Amb les emocions a flor de pell! és sensible i atenta als altres. Preocupada per treballar amb rigor i creativa davant les dificultats. Ella aporta sempre un toc d’humor i lleugeresa per continuar fluint!

Ha treballat 15 anys en organitzacions no lucratives, en diverses funcions relacionades amb la gestió de persones i equips humans.

Formació acadèmica: Llicenciada en Psicologia (Universitat de Barcelona), Graduada en educació emocional al GROP (Universitat de Barcelona) i Màster en recursos humans (EADA).

Especialitzacions: Certificada per la Positive Discipline Association (USA), com a entrenadora de pares. Prevenció, detecció i actuació davant l’assetjament entre iguals a SEER. Certificada per Thomas International per avauació DISC- Análisis del Perfil Personal (APP).

Anna Bargalló

Coach de persones i equips

(Vista per l’Eulàlia) Impulsora de Grow to Flow per uns equips de treball més humans i efectius.

És valenta i decidida i gaudeix explorant eines innovadores de desenvolupament personal que ens enriqueixen a tots. Treballadora incansable i exigent, ella aporta direcció i focus al projecte amb grans dosis de generositat. Em recorda amb la seva actitud la importància de viure conscientment i gaudir del dia a dia.

Després de treballar més de 20 anys en gestió en diferents organitzacions, li motiva contribuir al desenvolupament de persones i equips per funcionar de manera més harmònica, efectiva i sostenible.

Formació acadèmica: Llicenciada en Ciències Químiques(Universitat de Barcelona), Màster en Enginyeria Ambiental (Purdue University, EEUU), Màster Direcció Màrqueting i Vendes (ESADE).

Especialitzacions: Coach Certificada (ACC), Formació coach d’equips i ORSC Fundamentals, Certificada Programació Neuro-Lingüística practitioner i trainer, Gestió d’emocions Alba Emoting, Certificada en Sikkhona i Bridge (Institut de Comunicació).