skip to Main Content

Eulàlia Cuyàs

Psicòloga i educadora emocional

Creadora de E d’emoció perquè més persones puguin gaudir d’una vida equilibrada i feliç. Treballadora de mena, sensible i generosa, poso el cor i el cap en el que faig. Sóc mare de tres en una família diversa on fer realitat l’expressió de que “els fills són els meus mestres”.

Des de ben petita he estat una persona sensible i atenta als altres, per això quan va ser el moment de triar professió vaig tenir clar que volia estudiar Psicologia. Anteriorment havia treballat en organitzacions no lucratives, en l’àmbit de gestió de persones, equips i voluntariat, per això m’agrada també treballar temes de lideratge conscient amb els equips de treball. La meva trajectòria professional recorre un camí paral.lel a la pròpia evolució vital: l’autoconeixement i lideratge, i els aprenentatges de la maternitat. Poso entusiasme i passió en tot el que faig, treballo amb rigor i creativitat davant les dificultats, aportant un toc d’humor per continuar fluint!

Des de que era adolescent que dedico un temps a accions de voluntariat, en accions que pugui encaixar amb el meu dia a dia. Actualment sóc membre de la junta directiva de l’Associació de Disciplina Positiva espanyola.

Formació acadèmica: Llicenciada en Psicologia (Universitat de Barcelona), Graduada en educació emocional (Universitat de Barcelona) i Màster en recursos humans (EADA).

Especialitzacions: Certificada per la Positive Discipline Association (USA) en família, aula i organitzacions. Prevenció, detecció i actuació davant l’assetjament entre iguals a SEER. Certificada en el model DISC per Thomas International- Análisis del Perfil Personal (APP). Certificada en el model Bridge d’estils relacionals.

Caminant juntes

M’agrada col.laborar amb altres dones amb qui ens complementem a nivell d’habilitats i coneixements, i amb les que comparteixo valors i il.lusions.

Quan treballo amb elles flueixen la creativitat i els coneixements. Aprenem i els resultats sempre ens porten a un lloc sorprenent!

Anna Bargalló

Coach de persones i equips

Actualment lidera el projecte Grow to Flow per uns equips de treball més humans i efectius. També forma part de l’equip Danzando_me, un espai de benestar per connectar i divertir-se a través de la música, el moviment i el ball.

L’Anna és una persona valenta i decidida. Gaudeix explorant eines innovadores de desenvolupament personal que ens enriqueixen a totes. Treballadora incansable i exigent, ella m’ajuda a posar direcció i focus a les idees que tinc pel cap. Amb la seva actitud em recorda la importància de viure conscientment i gaudir del dia a dia.

Amb el seu projecte Grow to Flow contribueix al desenvolupament de persones i equips per poder relacionar-se i treballar de manera més harmònica, efectiva i sostenible.

Formació acadèmica: Llicenciada en Ciències Químiques(Universitat de Barcelona), Màster en Enginyeria Ambiental (Purdue University, EEUU), Màster Direcció Màrqueting i Vendes (ESADE).

Especialitzacions: Coach Certificada (ACC), Formació coach d’equips i ORSC Fundamentals, Certificada Programació Neuro-Lingüística practitioner i trainer, Gestió d’emocions Alba Emoting, Certificada en Sikkhona i Bridge (Institut de Comunicació).