skip to Main Content

FAMÍLIES

Assessorament i disciplina positiva

OBJECTIU

El nostre objectiu és acompanyar els pares en el camí d’educar els seus fills, des de la serenitat que dóna tenir un punt de vista extern i professional.

QUÈ ENS MOU?

Volem contribuir a què les famílies puguin gaudir de l’aventura d’educar els fills amb equilibri entre la fermesa i l’amabilitat. Promovem una educació des del respecte mutu, atenent les necessitats de l’adult i de l’infant i que ens ajudi a posar límits amb amor.

La disciplina positiva, tal com la treballem nosaltres, és una corrent educativa desenvolupada els anys 70 per Jane Nelsen (mare de 7 fills) i basada en la psicologia d’Alfred Adler i Rodolf Driekurs.

Combinada amb l’educació emocional, ens aporta eines pràctiques per poder fer front als reptes del dia a dia com una oportunitat per desenvolupar les competències socio-emocionals dels vostres fills i mantenir un bon clima a la família.

Si vols conèixer més sobre el tema entra a la web de l’associació de Disciplina Positiva i informa-te’n.

COM PODEM AJUDAR-VOS?

Tenim diverses propostes per a famílies, ampes i grups de pares i mares:

Formació i xerrades relacionades amb l’educació emocional i sobre disciplina positiva.

Acompanyament i assessorament personalitzat.

Tallers per conèixer la disciplina positiva i adquirir eines pràctiques per al dia a dia, combinant amb recursos per gestionar les emocions. Generalment són de e 4, 6 o 8 setmanes.

Sessions monogràfiques sobre: educar amb amor i límits, la rivalitat entre germans, mantenir la calma, resolució de conflictes i comunicació efectiva i afectiva.

L'educació ha de ser un camí cap a un mateix. Ens ha de posar en contacte amb el nostre cor, amb el que sentim i necessitem, amb les nostres llums i ombres, amb els nostres talents i dificultats.

EVA BACH

QUÈ ENS DIFERENCIA?

Aprenem i ens divertim: en els nostres tallers ho passareu bé mentre apreneu! Podeu crear el vostre propi grup de pares i mares de l’escola, amics, esplai…i nosaltres organitzem el taller. O bé podeu unir-vos als tallers que organitzem nosaltres.

Experiències transformadores: l’educació emocional i la disciplina disciplina positiva juntes, són més transformadores. Volem generar experiències que canviïn la forma d’interpretar la realitat i d’afrontar l’educació dels nostres fills i filles.