skip to Main Content
Els Tallers Per A Famílies

Els tallers per a famílies

Us presento els tallers per a famílies!

EDUCAR AMB AMOR I LÍMITS: Coneixent la Disciplina Positiva, una forma d’educar des del respecte, gaudint del dia a dia amb els teus fills i ajudant-los a adquirir habilitats per a la vida.

Per a què aquest taller? Vull contribuir a que les famílies puguin gaudir de l’aventura d’educar els seus fills i filles amb un equilibri entre la fermesa i l’amabilitat, mentre els ajuden a desenvolupar competències de vida.

Què és la Disiciplina Positiva?  No és una moda d’actualitat,  és una corrent educativa desenvolupada els anys 70 als EEUU per Jane Nelsen, basada en la psicologia d’Alfred Adler i Rodolf Dreikurs. Promou una educació des del respecte mutu, que atengui les necessitats de l’infant, sense oblidar-se de l’adult i ens ajudi a posar límits des de l’amor. Té més de cincuanta eines pràctiques per donar sortida als reptes del dia a dia i ajudar-nos en l’educació dels nostres fills i filles.

Com treballo? Els tallers tenen una durada d’entre 4 setmanes i 6 setmanes o també pot ser més curt si és sobre un tema en concret. Poden ser presencials o online. En els tallers anireu coneixent de forma dinàmica i vivencial, els fonaments i eines de la disciplina positiva. Combinarem la formació teòrica amb experiències, jocs de rol i dinàmiques que us ajudaran a realitzar un aprenentatge significatiu.

Per a quina edat està indicat? Treballo des del vincle, les necessitats de l’infant i el desenvolupament d’habilitats de l’adult com la consciència, la regulació i la comunicació. Per tant, és útil per a qualsevol edat i també adapto el que considero necessari.

Tenen cost? Els tallers tenen sempre un cost per als participants. El fet de pagar, fa sostenible l’activitat per a mí i genera més compromís a nivell personal i amb el grup.  Orientativament, el preu per un taller de 4 sessions normalment és de 160€ per família. Es pot adaptar el preu en e cas que alguna família ho necessiti.

Sobre mí: Sóc mare de 3 fills de 21, 14 i 7 anys, una família diversa en edats i origens. Vaig conèixer la disciplina positiva quan vaig participar en un taller coincidint amb l’arribada del meu tercer fill i l’inici de l’adolescència de la meva filla gran. El vem fer juntament amb el meu marit! La veritat és que a casa seguim sent els mateixos de sempre i tenim encara molt recorregut, però el que vem aprendre és una eina de gran ajuda per comprendre millor i afrontar els reptes amb més recursos. Aquesta orientació educativa encaixa perfectament amb el meu projecte professional, ja que té en compte les emocions i ens ajuda a gestionar-les millor. Per això vaig decidir certificar-me per ser entrenadora de pares per la Positive Discipline Association i ho combino amb l’educació emocional per a pares, mestres i organitzacions. Les famílies que s’han format amb mí, estan sempre molt contentes i ho recomanen!

Quan faig un nou taller, el publico a instagram, el meu compte és eulalia_edemocio

Si us animeu a crear un grup amb altres pares i mares, estaré encantada d’acompanyar-vos. Si voleu més informació per afegir-vos a nous grups, podeu contactar amb mí a: educacio@edemocio.org

Us espero amb il·lusió!!!