skip to Main Content
Comencem Els Tallers Per A Mares I Pares

Comencem els tallers per a mares i pares

EDUCAR AMB AMOR I LÍMITS: Coneixent la Disciplina Positiva, una forma d’educar des del respecte, gaudint del dia a dia amb els teus fills i ajudant-los a adquirir habilitats per a la vida.

Què ens mou? Volem contribuir a que les famílies puguin gaudir de l’aventura d’educar els seus fills i filles amb un equilibri entre la fermesa i l’amabilitat, mentre els ajuden a desenvolupar competències socio-emocionals.

Què és la Disiciplina Positiva?  No és una moda d’actualitat,  és una corrent educativa desenvolupada els anys 70 als EEUU per Jane Nelsen, basada en la psicologia d’Alfred Adler i Rodolf Dreikurs.  Es una corriente educativa desarrollada en los años 70 en EEUU por Jane Nelsen, basada en la psicologia de Alfred Adler y Rodolf Dreikurs. Promou una educació des del respecte mutu, que atengui les necessitats de l’infant, sense oblidar-se de l’adult i ens ajudi a posar límits des de l’amor. Té més de cincuanta eines pràctiques per donar sortida als reptes del dia a dia i ajudar-nos en l’educació dels nostres fills i filles.

Com treballem? Us convidem a particicipar en un taller de 4 setmanes. En els tallers setmanals anirem coneixent de forma dinàmica i vivencial, els fonaments i eines de la disciplina positiva. Combinarem la formació teòrica amb experiències, jocs de rol i dinàmiques que ens ajudin a realitzar un aprenentatge significatiu.

Per a quina edat està indicat? Treballem des del vincle, les necessitats de l’infant i el desenvolupament d’habilitats dels pares com la consciència, la regulació i la comunicació. Per tant, és útil per a qualsevol edat.

Quant costa? Els tallers tenen sempre un cost per als participants. El fet de pagar, fa sostenible l’activitat per la formadora i genera més compromís a nivell personal i amb el grup.  El preu fixat per les 4 sessions és de 120€ per parella o 80€ si ve una sola persona. Es pot adaptar el preu en e cas que alguna família ho necessiti.

Sobre mí: Sóc mare de 3 fills de 15, 9 i 1 any. Vaig conèixer la disciplina positiva fa 2 anys quan vaig participar en un taller de 8 setmanes, juntament amb el meu marit. La veritat és que a casa seguim sent els mateixos de sempre i tenim encara molt recorregut, però el que vem aprendre és una eina de gran ajuda per comprendre millor i afrontar els reptes amb més recursos. Aquesta orientació educativa encaixa perfectament amb el meu projecte professional, ja que té en compte les emocions i ens ajuda a gestionar-les millor. Per això vaig decidir certificar-me per ser entrenadora de pares per la Positive Discipline Association i ho combino amb l’educació emocional per a pares, mestres i organitzacions. El curs passat vaig estar acompanyant algunes famílies i van quedar molt contentes.

Si us animeu a crear un grup amb altres pares i mares, estaré encantada d’acompanyar-vos. Si voleu més informació per afegir-vos a nous grups, podeu contactar amb mí a: educacio@edemocio.org.

Us espero amb il·lusió!!!